HELLEGRAM prioriterer din datasikkerhed og fortrolighed højt. Nedenstående Handelsbetingelser indeholder derfor også persondatapolitik der indeholder klare retningslinjer for hvordan dine personoplysninger behandles.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Dette website er drevet og ejet af:

HELLE GRAM KERAMISK DESIGN v/ Helle S. Gram
Ebbedal 10
3300 Frederiksværk
Danmark

CVR: 27622208

2. Betaling
HELLEGRAM modtager betaling med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort samt alle internationale betalingskort. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes.

HELLEGRAM krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

HELLEGRAM opkræver ingen gebyrer ved brug af Dankort, Visa, Visa Dankort og Visa Electron. Ved brug af internationale betalingskort opkræves et betalingsgebyr på 1,25 % for dansk udstedte kort og fra 2,25 % for udenlandsk udstedte kort.

Alle priser på www.hellegram.dk er inkl. moms, og i DKK. Priserne er dagspriser.

3. Returpolitik
Du kan anmode om et returnering af dit køb inden for 14 dage efter levering. Du som kunde har yderligere 14 dage til at returnere produktet for egen regning.

Du kan ikke fortryde dit køb ved kun at nægte at modtage det, men skal informere os klart først. Kun ubrugte varer kan returneres – inkludér en kopi af den originale faktura. Pak meget omhyggeligt for at sikre, at dit returnerede produkt ikke bliver beskadiget under forsendelsen.

4. Retur af gaver
Hvis du har modtaget en gave, der er købt fra www.hellegram.dk, og du ønsker at returnere varen, byttes den til et andet produkt med tilsvarende værdi. Hvis du finder et produkt, der er dyrere, kan du betale forskellen, så sendes det til dig i stedet. Udgifter i forbindelse med returnering og levering af et nyt produkt skal betales af dig. I begge tilfælde skal du kontakte Helle Gram på +4528489330 eller via e-mail hellegramkeramiskdesign@mail.dk.

5. Garanti
Du har 24-måneders garanti, når du handler på www.hellegram.dk, hvilket betyder, at du kan få udskiftet, refunderet eller en reduktion i pris, afhængigt af den specifikke situation omkring det enkelte produkt. Det er et krav, at klagen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af misbrug af produktet eller anden skadelig opførsel. Klager over mangler ved produktet skal finde sted inden for to måneder efter, at defekten er opdaget. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, hvis klagen er berettiget.

Produktet skal sendes til:

HELLE GRAM KERAMISK DESIGN
Ebbedal 10
3300 Frederiksværk
Danmark

Når du returnerer et produkt, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Husk, at produktet altid skal returneres i beskyttende emballage, og husk at få en kvittering for forsendelse, så vi kan godtgøre dine forsendelsesomkostninger.

6. Levering og priser
Da produktet er keramisk, er produktet pakket forsvarligt ind for at beskytte produktet. Skulle du opleve at produktet er beskadiget ved modtagelse, bedes du sende et billede af emballage samt produkt på e-mail hellegramkeramiskdesign@mail.dk. Da det er håndproduceret keramik, må der forventes en leveringstid på 1-2 uger. Forspørgsler på levering til bestemt dato skal ske på e-mail til: hellegramkeramiskdesign@mail.dk.

7. Indsamling af personoplysninger
Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

• Når du handler i webshoppen
• Når du tilmelder dig nyhedsbrevet
• Når du browser på sitet, inklusiv cookies (se særskilt cookie politik)
Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger f.eks. genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra os flere gange.
De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

8. Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
• Tilmelding og udsendelse af nyhedsbrev
• Administration af køb
• Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events
• Statistik
• Øvrige markedsføringstiltag

HELLEGRAM behandler kun dine personoplysninger, hvis der er lovligt grundlag herfor.
Modtagere af nyhedsbrevet modtager dette baseret på samtykke afgivet på digitalt eller ved fysiske lister tilmeldingen. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke “Frameld” i den modtagne e-mails.
HELLEGRAM fører statistik over, hvilke områder af websitet brugerne besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores sites, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webshop. Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart.

9. Videregivelse til andre dataansvarlige
Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog være under visse omstændigheder eller i henhold til lovgivningen nødvendigt at videregive oplysninger til eksempelvis offentlige myndigheder eller politiet.

10. Overladelse til databehandlere
Dine personoplysninger overlades til HELLEGRAMs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på HELLEGRAMs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på HELLEGRAMs vegne og i overensstemmelse med disse betingelser som databehandler.

11. Overførelse til tredjelande
Vi overføre ikke dine oplysninger til lande uden for EU/EØS.

12. Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3.

13. Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik her.

14. Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

15. Google Analytics
På grundlag af vores legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimering, og forretningsmæssig drift af vores onlinetilbud i henhold til paragraf 6, stk. 1 litra f i GDPR) benytter vi os af Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC (“Google”). Google benytter cookies. Oplysningerne fra cookien om brugen af onlinetilbud fra brugerne sendes normalt til en af Googles servere i USA, hvor de gemmes.
Google er certificeret under Privacy-Shield-aftalen og byder herigennem en garanti for at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
Google bruger disse oplysninger på vores vegne til at evaluere brugen af vores onlinetilbud, for at udarbejde rapporter om aktiviteterne i dette onlinetilbud og for at give os yderligere tjenester i forbindelse med brugen af dette onlinetilbud og internettet. I dette tilfælde kan pseudonyme brugerprofiler oprettes fra de behandlede data fra brugeren.
Vi bruger udelukkende Google Analytics med aktiveret IP-anonymisering. Det betyder, at brugernes IP-adresser i medlemsstaterne af Den Europæiske Union eller i andre stater, der er med i aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde forkortes af Google. Kun i undtagelsestilfælde bliver den fulde IP-adresse overført til en af Googles servere i USA og forkortet der.
IP-adressen, der leveres af hver brugers browser, lægges ikke sammen med andre data fra Google. Brugere kan forhindre lagring af cookies ved at indstille deres browsersoftware i overensstemmelse hermed. Brugere kan også forhindre Googles indsamling af de data, der genereres af cookien og er relateret til deres brug af onlinetilbuddet samt behandling af sådanne data af Google, ved at downloade og installere browser-plugin’et, der er tilgængeligt under følgende link: http: / /tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.
Yderligere information til Googles brug af data, indstillings- og indsigelsesmuligheder kan du finde i Google persondatapolitik (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i indstillingen af visningen af reklameindhold gennem Google (https://adssettings.google.com/authenticated).
Brugernes personoplysninger sletter eller anonymiseres efter 14 måneder.

16. Online tilstedeværelse på sociale medier
Vi bruger online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for der at kunne kommunikere med aktive kunder, interesserede og brugere og der at informere dem om vores tjenester. Ved at gå ind på de pågældende netværk og platforme gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder.
Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for sociale netværk og platforme, f.eks. ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

17. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget (korrigeret), slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

18. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@hellegram.dk eller på telefon 28489330. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes, ved at trykke “frameld” i det modtagne nyhedsbrev.

19. Links til andre websites mv.
Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheder websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

20. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på hellegramkeramiskdesign@mail.dk eller på telefon 28489330. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

HELLEGRAM
Ebbedal 10
3300 Frederiksværk
Danmark

21. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark.